Web Analytics Made Easy - Statcounter

شریعتی از بازگشایی کلیه ادارات، بانک‌ها و اصناف کم‌خطر در خوزستان تا پایان هفته جاری خبر داد و گفت: همچنین با توجه به وضعیت خاص همه‌گیری کرونا در استان بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها تا زمان رسیدن به ثبات نسبی همچنان به تعویق انداخته می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «غلامرضا شریعتی» عصر امروز (دوشنبه 5 خرداد) در جمع خبرنگاران، به جزئیات فعالیت ادارات، بانک‌ها و اصناف تا پایان هفته جاری پرداخت و اظهار کرد: با بررسی‌های صورت گرفته و لحاظ شرایط کلی استان از جنبه‌های مختلف بهداشت و سلامت، مسائل اجتماعی و معیشتی مقرر شد ادارات و بانک‌ها و اصناف و مشاغل کم‌خطر تا پایان هفته جاری با رعایت کلیه پروتکل‌های بهداشتی بازگشایی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار خوزستان افزود: بر اساس دستورالعملی که ویژه هفته جاری خواهد بود ساعت اداری 7 تا 14 و ادارات و بانک‌ها نیز ملزم به رعایت مصوبه ستاد ملی کرونا مبنی بر دادن دورکاری یا مرخصی بدون محاسبه به یک سوم پرسنل و عدم لزوم حضور پرسنل دارای بیماری زمینه ای، مادران باردار و شیرده و افراد بالای 60 سال در محل کار هستند.

 

وی تصریح کرد: فعلاً در خوزستان فعالیت مشاغل پرخطر شامل فروشگاه‌های زنجیره‌ای، پاساژها و مجتمع های تجاری، بازارچه و بازارروزها، تالارهای پذیرایی و سالن‌های مراسم، نمایشگاه‌ها، آرایشگاه‌ها، آموزشگاه‌های رانندگی، رستوران‌ها، گرمابه و سونا و سالن‌های ماساژ، مراکز بازی و تفریح، باشگاه های بدنسازی، کافی‌شاپ‌ها، قهوه‌خانه و چایخانه و تریا ممنوع و بازگشایی صرفاً برای مشاغل کم‌خطر و توأم با رعایت پروتکل‌ها با نظارت‌های مستمر خواهد بود.

 

شریعتی در خصوص وضعیت مدارس و دانشگاه‌ها نیز عنوان کرد: همچنین با توجه به وضعیت خاص همه‌گیری کرونا در استان بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها تا زمان رسیدن به ثبات نسبی همچنان به تعویق انداخته می‌شود و با هماهنگی صورت گرفته با مقامات کشور تصمیم‌گیری در مورد ادامه فعالیت مدارس و دانشگاه‌ها در اختیار استانداری خوزستان قرار گرفته است.

 

وی یاد آور شد: به علاوه از بازگشایی هتل‌ها و نیز برگزاری تجمع تا حصول اطمینان از کاهش محسوس روند اپیدمی ممانعت به عمل می‌آید.

 

پایان پیام/72

منبع: شبستان

کلیدواژه: فعالیت ادارات و بانک ها کرونا خوزستان مدارس و دانشگاه ها تا پایان هفته جاری بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۷۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوش و کرخه قطب کشاورزی خوزستان و کشور محروم از تسهیلات و امکانات کشاورزی

حامد(میلاد) منصوری:کشاورزی در تمام کشورهای جهان دارای اهمیت خاصی است چون که تامین کننده غذا و حیات جامعه است.

در اکثر کشورها و بخصوص کشورهای دارای کشاورزی همیشه دولت ها امتیازات خاص و ویژه ای برای کشاورزان خود در نظر می گیرند.

امتیازاتی مانند خرید ادوات کشاورزی، تسهیلات بدون سود،تسطیح زمین ها و حمایت هایی در جهت کاشت و برداشت کشاورزی انجام می دهند،چیزی که در ایران و بخصوص خوزستان که تامین کننده اصلی محصولات کشاورزی کشور است دیده نمیشود و کشاورزان همیشه مورد ظلم قرار گرفته اند.

وزارت جهاد حتی در مورد اختلافاتی که بین کشاورزان و دیگر ارگان ها پیش میاد حمایتی از کشاورزان نمیکند در صورتی که مدافع و حامی کشاورزان باید باشد.

بانک کشاورزی که میشود گفت بانک متولی کشاورزان است هیچ گونه تسهیلات و حمایتی از کشاورزان نمیکند.

طبق بررسی هایی که انجام دادیم از کشاورزان شوش و کرخه هیچ گونه خدمات و حمایتی از این بانک دریافت نکردند در صورتی که کشاورزان باید در این بانک داری امتیازات خاص خود باشند.

کنار همه ی این عدم حمایت ها در این چند سال اخیر پرداخت نکردن پول کشاورزان از طرف دولت هم مشکلات کشاورزان را دوچندان کرده است.

در سال زراعی گذشته دولت پول باقی مانده کشاورزان خوزستانی که اردیبهشت ماه برداشت کردند را در اواخر مهر ماه پرداخت کرد و در سال زراعی کنونی که مردم در حال برداشت گندم و کلزا هستند با وجود گذشت بیش از دو هفته از برداشت گندم هنوز هیچ پولی برای کشاورزان پرداخت نشده است.

لذا کشاورزان از مسئولان دولتی و بخصوص نمایندگان مجلس و بخصوص نمایندگان شهرستانهایی که اکثر مردم انها کشاورز هستند انتظار دارند امتیازات،تسهیلات و امکانات مناسبی برای کشاورزان در نظر بگیرند و در سهمیه خرید ادوات کشاورزی با اختصاص سهمیه ویژه برای خوزستان و شهرستانهایی که در کشاورزی تولید کننده برتر هستند توجه ویژه شود و اختیارات بیشتری به جهاد کشاورزی داده شود کما اینکه بارها گفته شد که خوزستان یک استان ویژه است و سازمان جهاد کشاورزی آن هم ویژه باشد و دارای اختیارات ویژه باشد بخصوص در سهمیه تسهیلات و خرید ادوات کشاورزی که نیاز یک کشاورز است.

کما اینکه طبق گزارشات مردم خوزستان بیشترین سپردها را در بانک ها دارند اما کمترین تسهیلات بانکی را دریافت میکنند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903975

دیگر خبرها

  • طرح نهضت ملی مسکن از اولویت های بانک مسکن در سیاست های اعتباری سال جاری است
  • اصلاح ۴۴ نقطه از گره‌های ترافیکی مشهد تا پایان سال جاری
  • تولید ۸۵ هزار تن مرغ در قزوین تا پایان سال جاری
  • پارسال بانک ها چه مقدار تسهیلات دادند
  • رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات بانکی در ۱۴۰۲/ رقم رشد نقدینگی ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲
  • رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات‌دهی بانک‌ها در سال ۱۴۰۲/ کنترل نقدینگی اهرم مهار تورم است
  • بهره‌برداری از ۴ بازار میوه در اصفهان تا پایان تابستان ۱۴۰۳
  • شوش و کرخه قطب کشاورزی خوزستان و کشور محروم از تسهیلات و امکانات کشاورزی
  • آخرین وضعیت متقاضیان تسهیلات مسکن در این بانک مشخص شد
  • عملکرد بانک مسکن در طرح «نهضت ملی مسکن » قابل تحسین است